Četvrtak, 22 Rujan 2022
ISTAKNUO JE ULAGANJA

Župan Dobroslavić posjetio luške škole

Župan Dobroslavić posjetio luške škole Foto: DNŽ


Župan Nikola Dobroslavić i zamjenik župana Joško Cebalo u društvu načelnice Katarine Gugić posjetili su Osnovnu školu Vela Luka i Srednju školu Vela Luka

U ovoj godini u Srednjoj školi završena je sanacija krova, ulaganje vrijedno 483 tisuće kuna. Prilikom obilaska i sastanka s ravnateljicom Ofelijom Dragojević, istaknuto je kako Županija kontinuirano ulaže u sve škole kojima je osnivač.

Za potrebe Osnovne škole Vela Luka radi se dokumentacija za projekt uređenja potkrovlja što bi uvelike pomoglo realizaciji jednosmjenske nastave u ovoj školi. Županija je za navedenu dokumentaciju financirala iznos od 150 tisuća kuna.

U ovoj godini za investicijska ulaganja i projekte osnovnih i srednjih škola na otoku Korčuli izdvaja se iznos veći od 1,5 milijuna kuna, ističe se danas u priopćenju iz Županije dubrovačko - neretvanske nakon posjete župana Dobroslavića Veloj Luci. Navedena ulaganja za područje cijele Dubrovačko - neretvanske županije iznose više od 8,5 milijuna kuna, kažu iz županijske uprave.

JP