Četvrtak, 22 Rujan 2022
RIJEČ JE O BIVŠEM RESTORANU, A KRAJNJA CIJENA DALEKO JE NADVISILA POČETNU

U Moluntu Općina Konavle prodaje atraktivnu nekretninu; jedan čovjek predao tri ponude

Molunat Molunat Foto: JP/arhiva
Piše:

Nakon provedenog javnog natječaja bivši restoran „Jadran” u Moluntu bit će ponuđen na otkup Robertu Marlaisu, a kako i ne bi kad su od četiri ponude pristigle na natječaj, njegove čak tri, od kojih je najveća ona od 341 tisuće eura. Tako će restoran „Jadran” u Moluntu Marlais s Alexandrom Luckom Božović Marlais moći i kupiti za tu cijenu.

Odluku o raspisivanju natječaja za prodaju negdašnjeg restorana „Jadran” u Moluntu Općinsko vijeće Općine Konavle donijelo je još u travnju.

Tržišna vrijednost restorana, odnosno dvorišta i zgrade površine 982 metra kvadratna procijenjena je na 234 tisuće eura, a tolika je bila i početna cijena. Na natječaj koji je bio rapisan u kolovozu pristigle su četiri ponude. Andrija Gudeljević iz Zagreba ponudio je 246 tisuća eura. Preostale tri ponude bile su od Roberta Marlaisa.

Prva Marlaisova ponuda, odnosno ponuda tvrtke Forca Grupa, čiji je Marlais osnivač, iznosila je 251 tisuću eura. Druga ponuda tvrtke Villa Molunat u kojoj je Marlais direktor iznosila je 305 tisuća eura dok je treća ponudu na iznos od 341 tisuću eura Marlais dostavio s Alexandrom Luckom Božović Marlais. Kriterij za prodaju je naravno najveća ponuđena cijena.

Srodni sadržaj (po oznakama)