Utorak, 14 Svibanj 2024
VLASNICA KUĆE MOLI DA JAVITE POLICIJI AKO STE ŠTO VIDJELI

ŽRNOVO: BEZOBRAZNI VOZAČ OŠTETIO ULAZ U VRT KUĆE I POBJEGAO

ŽRNOVO: BEZOBRAZNI VOZAČ OŠTETIO ULAZ U VRT KUĆE I POBJEGAO Foto: Antonija Ikanović
Piše:

Policija traga za vozačem koji je danas između 11 i 12 sati u Žrnovu oštetio ulaz u vrt, odnosno vrata i kameni zid na prilazu kući obitelji Antonije Ikanović koja pretpostavlja da je štetu počinio vozač nekog od dostavnih vozila.

- U srcu jutra, u srcu bijela dana, u srcu Žrnova gdje mi je kuća blizu trgovine Studenac i caffe bara, gdje prolaze ljudi, nitko ništa nije vidio ni čuo. Nisam bila doma kad se to dogodilo, a kad sam došla imala sam što vidjeti. Odmah sam zvala policiju koja je napravila očevid. - rekla je Antonija Ikanović koja se obratila za pomoć redakciji Južnog te moli da javite policiji ukoliko je netko nešto ipak primijetio.

- Pretpostavlja se da je to napravio vozač kamiona od Ožujskog piva. On je vjerojatno već u Pločama. Napravljena mi je velika šteta, a policija traga za nepoznatim počiniteljem. - kazala je poprilično potresena Antonija Ikanović, koju čudi kako na tako prometnom mjestu, na kojem se nalazi njezina kuća, nitko ništa navodno nije ni vidio ni čuo.

- Nitko ništa nije ni vidio ni čuo. Navodno su samo vidili kamion od Ožujskog, ništa drugo. Inače tu vlada veliki nered jer je to mala cesta. Tuda prolazi autobus i dosta kamiona dovozi robu za Studenac. Sve je neorganizirano, cesta nije ni označena za parking, vozila se parkiraju uzdužno, stvarno je totalni nered. - istaknula je i dodala kako se šteta na srušenom ulazu njezine kuće još uvijek utvrđuje.

Iz Policijske uprave dubrovačko – neretvanske istaknuli su kako tragaju za vozačem koji je uslijed udarca vozilom oštetio ulaz kuće Antonije Ikanović.

- Policija je izašla na teren nakon prijave 55-godišnjakinje da joj je netko s vozilom srušio portun nakon čega se udaljio s mjesta događaja. Policija je napravila očevid i u tijeku je traganje za osobom koja je upravljala vozilom. Prema dojavi, najvjerojatnije se radi o opskrbnom vozilu. - rekla je za Južni glasnogovornica Policijske uprave dubrovačko – neretvanske Adrijana Biskup.

Ukoliko je portun razbio vozač opskrbnog vozila koji je dostavljaju robu za trgovinu Studenac, policija za njim neće dugo tragati.