Subota, 10 Veljača 2024
TVRTKA MATTEL PRIPREMA I PROJEKTE NA TEMELJU JOŠ NEKIH IGRAČAKA

STIŽE FILM „BOB GRADITELJ”Poznata tvornica igračaka Mattel priprema film na temelju britanske animirane serije „Bob Graditelj".

Glumac Anthony Ramos dat će glas Robertu „Bobu” koji putuje u Portoriko na veliki građevinski posao. Tamo se susreće s nizom izazova te uči o stvarnom značaju graditeljstva dok upoznaje karipsko-latinsku kulturu.

Mattel je za scenarista odabrao kolumbijsko-američkog pisca Felipea Vargasa, u suradnji s Alexom Bulkleyem i Coreyem Campodonicom iz studija za animaciju ShadowMachine.

„Bob graditelj” posljednji je u nizu filmova i televizijskih projekata koje je Mattel najavio nakon uspjeha Warner Brosove „Barbie” koja je u kinima zaradila više od 1,4 milijardi dolara.

U pripremi su i Netflixova animirana serija „Gospodari svemira: Revolucija”, temeljena na Mattelovoj franšizi „He-Mana”, te film „Polly Pocket” temeljen na lutkicama koje je Mattel stvorio osamdesetih.

Tvrtka razvija projekte i na temelju drugih igračaka, uključujući American Girl, Hot Wheels, Magic Ball, Barney i druge.

(Hina)