Utorak, 14 Svibanj 2024
CENTAR ZA PODUZETNIŠTVO DUBROVAČKO - NERETVANSKE ŽUPANIJE

ONLINE RADIONICA O BRENDIRANJUBrendiranje postaje sve važnije u poslovnom svijetu jer stvara pozitivnu percepciju brenda u svijesti potrošača, što dovodi do veće prepoznatljivosti, lojalnosti i povjerenja prema brendu. Međutim, stvaranje prepoznatljivog imidža nije jednostavan proces, već kontinuirani napor poduzeća u održavanju pozitivnog dojma i privlačenju lojalnih potrošača.

S tim na umu, Centar za poduzetništvo DNŽ organizira besplatnu online radionicu na temu Brendiraj s uspjehom: Ključevi kreiranja prepoznatljivog brenda.

Termin: 17.05.2024. u 10:00 sati

Predviđeno trajanje radionice: 3 sata

Program radionice

Radionica će polaznicima pružiti konkretne alate i znanje potrebno za uspješno brendiranje, naglašavajući važnost segmentacije tržišta, preciznog pozicioniranja i održavanja željene percepcije brenda na dugoročnoj razini. Očekujte interaktivne diskusije, praktične primjere iz stvarnog svijeta i korisne savjete u području brendiranja.

Radionicu će održati Ana Marić, poslovna savjetnica specijalizirana za prodaju i sadržajni marketing sa 16-godišnjim iskustvom rada u prodaji i marketingu hotelskih korporacija te rada kao mentorica i edukatorica malim poduzetnicima. Ana će na edukaciji navedeno iskustvo iskoristiti kako bi koncepte i najbolje prakse prevela u sistem koji Vam može pomoći kod redefiniranja svoje tržišne pozicije i strategija prodaje.

Za sudjelovanje na edukaciji prijavite se putem:

– poveznice: https://forms.gle/Ehq8xKzZ3mFdjJs16

– maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

– telefona: 020/418-401

Dubrovačko - neretvanska županija

Više u ovoj kategoriji: « NOMINACIJE ZA HRVATSKO STABLO GODINE