Subota, 30 Prosinac 2023
OČEKUJE SE VELIKI BROJ POSJETITELJA

LOKACIJE DODATNIH EKRANA ZA PRAĆENJE DOČEKA U DUBROVNIKUZbog očekivanog dolaska većeg broja posjetitelja na organizirani doček Nove godine na Stradunu, za praćenje programa uz glavnu zvijezdu Zdravka Čolića na širem području povijesne jezgre biti uspostavljena četiri dodatna punkta s LED ekranima i ozvučenjem te će se na taj način omogućiti praćenje programa sa Straduna i na drugim lokacijama.
 
Lokacije na kojima će se postaviti LED ekrani su Pile (Brsalje), Trg oružja u ulici Vrata od Ploča, Gundulićeva poljana i Ulica Pred Dvorom ispred Katedrale.
 
Ponovno podsjećamo da će promet oko povijesne jezgre biti zatvoren od 19 sati na dan 31. prosinca do 4 sata ujutro na dan 1. siječnja za sva vozila osim žurnih službi, auto taksi vozila i vozila stanara koji žive na navedenom području.

Kao i za trajanja Dubrovačkog zimskog festivala promet autobusima javnog gradskog prijevoza bit će besplatan uz uvođenje dodatnih polazaka na relaciji Luka Gruž – Pile. Javni gradski prijevoz odvijat će se preko Boninova.

Grad Dubrovnik