Ponedjeljak, 20 Veljača 2023
SVAKOG RADNOG DANA U PODNE PO JEDNA FOTOGRAFIJA BIT ĆE OBJAVLJENA NA FACEBOOK STRANICI PORTALA JUŽNI

Izabrane su fotografije za natječaj „22. na jugu”Izabrano je 30 fotografija koje će biti objavljene u sklopu ovogodišnjeg natječaja „22. na jugu”. Prva fotografija bit će objavljena danas, 20. veljače, točno u podne. Svaki radni dan nadalje objavljivat ćemo po jednu fotografiju, dakle, fotografije na natječaju neće se objavljivati vikendom.

Za svaku fotografiju „likeom” ispod nje i dijeljenjem (oni koji još nisu neka „udare like” i na Facebok stranicu Južnog), pomažete autoru ili autorici da dođe do nagrade na osnovu najvećeg broja reakcija na objavljenu fotografiju. U obzir se uzima broj reakcija tijekom prvih sedam dana, odnosno za danas, u ponedjeljak, u podne objavljenu fotografiju zbrajat će se reakcije do sljedećeg ponedjeljka u podne. Na taj način svaka fotografija i autor/ica imaju podjednake šanse. U obzir se uzimaju isključivo reakcije ostvarene na FB stranici Južnog.

Osim nagrade za fotografiju koja prikupi najviše reakcija na Facebook stranici Južnog, posebnu nagradu dodijelit će i uredništvo Južnog.

Južni