Petak, 11 Kolovoz 2023
Likvidirao je suprugu i još dvoje ljudi

UBOJICA IZ GRADAČCA UBIO SE PRED POLICAJCIMA

Nermin Sulejmanović Nermin Sulejmanović Foto: Instagram


Nermin Sulejmanović (35), ubojica iz Gradačca u Bosni i Hercegovini, počinio je samoubojstvo pred policijskim službenicima nakon što je prije toga u krvavom pohodu ubio suprugu i još dvije osobe.

Ubojstva je Sulejmanović prenosio uživo na Instagramu.

- Ubio sam oca i sina. Kako su mi naletili Bog zna. Ubio sam ženu i dva dušmanina. Nadam se da sam ubio i policajca. Beba je živa. – rekao je na jednom od snimaka uživo.

Tri osobe su ranjene, a Sulejmanovićev Instargram profil je u međuvremenu ugašen.

U prijenosu uživo Sulejmanović je govorio kako je upozoravao da će počiniti ubojstvo. Prijenos uživo je pratilo preko 15.000 ljudi, a neki su ga čak i podržavali.

„Možemo potvrditi da su tri osobe ubijene, a tri osobe ranjene. Osoba (počinitelj) je nakon lociranja i prije lišavanja slobode počinila suicid”, stoji u priopćenju Tužiteljstva Tuzlanske županije koje vodi istragu.

Ubojicu je policija nakon višesatne potrage pronašla u okolici Gradačca, a utvrđeno je kako je on prije toga ubio jednu ženu i dva muškarca te ozlijedio jednog policajca i još jednog muškarca. To je učinio na odvojenim lokacijama.

Bježeći s mjesta zločina naišao je na dvojicu muškaraca, oca i sina, koje je također ubio kako je to sam potvrdio nešto kasnije u jednoj od brojnih objava na društvenoj mreži koje je neprekidno postavljao dok je bježao.

Mediji u BiH objavili su kako je Sulejmanović bio osoba s policijskim dosjeom jer je bio povezan s kriminalnom skupinom koja je krijumčarila heroin.

Policija još istražuje motive zločina koje je počinio u petak no Sulejmanović je naznačio kako su u pozadini najvjerojatnije obiteljski problemi.

Uz psovke i uvrede potužio se kako je samo želio imati obitelj što su mu drugi uništili.

nm