Nedjelja, 02 Lipanj 2024
KORČULANSKA GRADONAČELNICA NAZVALA JE E-MAILOVE IZ MJESNOG ODBORA I „BOMBARDIRANJEM”

NA UPITE IZ ČARE U KORČULANSKOJ GRADSKOJ UPRAVI NE ODGOVARAJU ZBOG – BOLOVANJA!

Čara Čara Foto: Google Earth
Piše:

Još je prije godinu dana korčulanska gradonačelnica Nika Silić Maroević isticala kako je nezadovoljna radom mjesnih odbora u Korčuli. Nakon izbora za mjesne odbore i gradske kotare na kojima je HDZ premoćno pobijedio, Silić Maroević je izgleda promijenila mišljenje.

- Novi sastavi su poprilično aktivni, svi su poprilično nadobuni i puni prijedloga, što je odlično. Drago mi je ako je moja kritika urodila plodom. - kazala je Silić Maroević.

Posebno je izgleda zadovoljna radom Mjesnog odbora Čara, od kojeg dobiva toliko e-mailova da na njih, kaže, ne stigne ni odgovoriti.

- U kratkom periodu se dogodilo bombardiranje e-mailovima iz Čare. Tamošnji novi sastav želi raditi i ja to pozdravljam. - rekla je Silić Maroević, odgovorivši zašto nadležne gradske službe ne odgovaraju na e-mailove iz MO Čara.

- Ako se nije odgovorilo, odgovorit će se. Imali smo određeni nedostatak radne snage, bolovanja i nastojimo pokrpati te rupe. Dakle, ne smatram da je suradnja s mjesnim odborima loša. Svi imaju programe, rade se zajedničke nabave pa je možda ide malo sporije. Imamo odgovornost prema proračunu i zakonu i ne možemo preskakati neke korake. Neki su navikli da se nešto prvo asfaltira pa da poslije naruče radovi, ja tako ne radim. - rekla je korčulanska gradonačelnica Nika Silić Maroević.