Utorak, 23 Svibanj 2023
Na koncu je uhićen u Splitu

KANAĐANINA U NOĆNOM KLUBU U DUBROVNIKU POKRAO AUSTRALACPočetkom prošlog tjedna 24 - godišnji državljanin Kanade policijskim službenicima u Policijskoj postaji Dubrovnik prijavio je krađu novčanika s novcem, osobnim i bankovnim dokumentima. U svojoj prijavi je naveo kako mu je prethodne noći, tijekom boravka u noćnom klubu u Dubrovniku, nepoznata osoba otuđila novčanik u kojem se nalazilo 70 eura i manji iznos kanadskih dolara. Osim novca, u novčaniku se nalazila i njegova vozačka dozvola i četiri bankovne kartice. Oštećeni je također prijavio i zlouporabu njegove kreditne kartice kojom je počinitelj napravio dvije transakcije u ukupnom iznosu od 72 eura.

„Provedenim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno kako je navedenu krađu počinio državljanin Australije u dobi od 33 godine, za kojim je raspisana potraga.” - objavila je PU dubrovačko – neretvanska.

Suradnjom s Policijskom upravom splitsko - dalmatinskom osumnjičeni je uhićen u petak, 19. svibnja na području Splita, nakon čega su ga splitski kolege doveli u PP Dubrovnik. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je pritvoren.

JP