Četvrtak, 16 Ožujak 2023
PREDSJEDNIK HAJDUKA NAKON PLASMANA JUNIORA U POLUFINALE LIGE PRVAKA

Jakobušić: Želimo jaki i moćni Hajduk. Juniori su pokazali kako taj jaki i moćni Hajduk izgleda

Boro Primorac, Lukša Jakobušić i Marijan Budimir Boro Primorac, Lukša Jakobušić i Marijan Budimir Foto: Vojko Bašić / CROPIX


Prije sve čestitao bih igračima i stručnom stožeru na čelu s trenerom Marijanom Budimirom, ali i cijeloj Akademiji, Mati Radiću, Hrvoju Vukoviću, Goranu Sabliću te posebno Bori Primorcu. - kazao je nakon plasmana juniora u polufinale Lige prvaka predsjednik Hajduka Lukša Jakobušić.

- Ono što je bitno jest da želimo jaki i moćni Hajduk. Juniori su pokazali kako taj jaki i moćni Hajduk izgleda. Vidim im u očima da vide da mogu ići do kraja i ne boje se nikoga. To je Hajduk koji se ne boji nikoga u Europi. – rekao je Jakobušić.

On je također izjavio kako je Hajduk klub kojeg posebnim i drugačijim čine navijači.

- Vidjeli ste pet tisuća navijača, ali nisu samo oni bili uz nas, osjećamo podršku iz cijele Hrvatske. - rekao je Jakobušić zapitavši: „U koliko se klubova uopće u bilo kojem sportu ovako prate juniori?”

Predsjednik Hajduka kazao je i kako vjeruje da će stožer prve momčadi imati razumijevanja za ovu veliku prigodu juniora u Ligi prvaka pa se očekuje da će se ekipi u polufinalu pridružiti juniori koji su postali prvotimci.

dm