Srijeda, 07 Veljača 2024
DUBROVAČKO – NERETVANSKA ŽUPANIJA

IZAŠAO JE NOVI KALENDAR EDUKACIJA CENTRA ZA PODUZETNIŠTVONakon kratkog blagdanskog raspoloženja, vrijeme je da se posvetite stjecanju novih znanja, jačanju poduzetničkih vještina i razvoju novih ideja. Centar za poduzetništvo pripremio je brojne zanimljive i korisne radionice u nadolazećem periodu, namijenjene poduzetnicima i onima koji to žele postati.

Aktivnosti Centra prilagođene su vašim željama i potrebama na temelju ankete o temama koje vas zanimaju, što još želite čuti i naučiti.

Sudjelovanje na radionicama je besplatno, a sve detalje možete pronaći u rasporedu edukacija na web stranici Centra www.czp.hr.

Na jednom mjestu možete pregledati termine radionica u narednim mjesecima, informirati se o predavačima i načinima prijave, olakšavajući tako planiranje sudjelovanja u skladu s vašim poslovnim obavezama. Predavači su vodeći u svojim područjima, spremni podijeliti svoje znanje i iskustvo s vama.

Početak godine je idealno vrijeme za podizanje kvalitete poslovanja. Neka vaša tvrtka započne novu godinu s osvježenim strategijama, a završi je sa zavidnim poslovnim rezultatima

Dubrovačko – neretvanska županija