Petak, 20 Listopad 2023
Stigla umjetna trava

IGRALIŠTE NK OREBIĆ USKORO U NOVOM RUHU

Radovi na Trstenici Radovi na Trstenici Foto: NK Orebić


Dio umjetne trave već je stigao i početkom idućeg tjedna, ako iz HNS-a budu zadovoljni izvršenim nadzorom, trebali bi započeti radovi na njenom postavljanju na Trstenici, igralištu koje za Orebić, Nogometni klub Orebić i Školu nogometa ima iznimno veliki značaj.

- Prošlog tjedna je izvršen nadzor HNS-a nad pripremljenom podlogom za polaganje umjetnog travnjaka i pronašli su nekoliko zamjerki koje smo u međuvremenu ispravili i čini se da ćemo moći krenuti s radovima. Ako sve bude u redu s radovima možemo započeti već idućeg tjedna. - rekao je načelnik Općine Orebić Tomislav Ančić.

Nabavka i postavljanje umjetne trave samo je dio ulaganja u uređenje nogometnog igrališta.

- Općina je financirala i nabavku novih klupa za rezervne igrače i uređenje svlačionice. - kazao je Ančić, naglasivši kako nisu izostale ni donacije.

- Zahvalio bi se Željku Bubeničeku Bucu koji je kupio stolice za tribine i golove. To je njegova donacija prema NK Orebiću. - kazao je načelnik.

Osim nogometnog uređuju se i dječja igrališta.

- Nakon postavljanja sprava i antistres podloga u Orebiću, kreće uređenje dječjih igrališta u Potomju i u Kuni i nadamo se da će svi ti radovi biti završeni u što kraćem roku. - rekao je načelnik Općine Orebić Tomislav Ančić.

nm