Četvrtak, 12 Listopad 2023
Županijska komora Dubrovnik

HGK DODIJELILA PRIZNANJA GOSPODARSTVENICIMA S JUGA

HGK DODIJELILA PRIZNANJA GOSPODARSTVENICIMA S JUGA Foto: HGK ŽK Dubrovnik


Na svečanoj sjednici Gospodarskog vijeća HGK Županijske komore Dubrovnik dodijeljena su priznanja Zlatna kuna i Dubrovačka vidra kao te priznanja za dugogodišnje uspješno poslovanje i doprinos hrvatskom gospodarstvu i priznanje za 30 godina iznimnog angažmana i doprinosa ekonomskom osnaživanju stanovništva Dubrovnika i okolice.

HGK Županijska komora Dubrovnik već 26 godina dodjeljuje priznanja plaketu Zlatna kuna najuspješnijim trgovačkim društvima za poslovne rezultate u prethodnoj poslovnoj godini, prema ekonomskim kriterijima, a vrednujući i ukupni poslovni ugled trgovačkih društava, utjecaj na razvoj djelatnosti te doprinos gospodarstvu Dubrovačko - neretvanske županije u cjelini.

Plaketom Zlatna kuna za najuspješnije trgovačko društvo nagrađeni su u kategoriji malih trgovačkih društava Mali Dubrovnik te srednjih Hotel Lapada i velikih Luka Ploče.

Priznanje Dubrovačka vidra za poseban doprinos razvoju poduzetništva Dubrovačko - neretvanske županije primili su Dubrovački agencijski sustav, Konavoski dvori Eco Green Restaurant – Agrum i Ljekarna Čebulc.

Priznanje za dugogodišnje uspješno poslovanje i doprinos hrvatskom gospodarstvu primili su Dubrovnik Travel, Hotel Croatia i Hotel Mlini.

Priznanje povodom 30 godina iznimnog angažmana i doprinosa ekonomskom osnaživanju stanovništva Dubrovnika i okolice, uručeno je regionalnom centru za izgradnju zajednice i razvoj civilnog društva Deša Dubrovnik.

jp