Ponedjeljak, 28 Kolovoz 2023
„Močvara je sada sportski kompleks dostojan brojnih sportaša rekreativaca u našem gradu”, kaže gradonačelnik Krstičević

DOVRŠENA OBNOVA ŠRC MOČVARA

DOVRŠENA OBNOVA ŠRC MOČVARA Foto: Grad Ploče


Dovršena je obnova malonogometnog i košarkaškog terena ŠRC Močvara. Nakon tri mjeseca radova, kompleks je doživio temeljitu sanaciju. Tereni su dobili novu, otpornu akrilnu podlogu te novu opremu, saniran je sustav odvodnje, sanirani su zidovi, očišćene sjedalice, uređena je površina oko boćališta (početkom rujna će se srediti i samo boćalište), asfaltirane su površine oko i između terena te je zasađena trava i šest stabala maslina.

S obzirom na to da je nogometni teren dovršen prije 15-ak dana, tradicionalni turnir "Ko to more platit" neometano se održava i ove godine”, kažu iz pločanske gradske uprave.

- Nakon godina dotrajalosti, Močvara je sada sportski kompleks dostojan brojnih sportaša rekreativaca u našem gradu, ugodan za korištenje i ugodan oku. Nadam se da će novi tereni biti poziv i za druge da ih počnu koristiti. Veseli me što smo realizirali još jedan od najavljenih projekata u sportsku infrastrukturu. U tijeku su radovi na obnovi kompleksa Gusar u Kominu, a uskoro slijedi i izgradnja Rekreativne zone Banja s multifunkcionalnim igralištima za košarku i mali nogomet. - istaknuo je gradonačelnik Ploča Mišo Krstičević.

jp