Subota, 10 Veljača 2024
GRADONAČELNIK MILAN: IGRALIŠTE ĆE BITI OTVORENO ZA SVE GRAĐANE

METKOVIĆ: POČELI RADOVI NA REKONSTRUKCIJI IGRALIŠTA U SPORTSKOJ ULICI

METKOVIĆ: POČELI RADOVI NA REKONSTRUKCIJI IGRALIŠTA U SPORTSKOJ ULICI Foto: Dalibor Milan / FB


U Metkoviću su započeli radovi na projektu rekonstrukcije igrališta u Sportskoj ulici. Riječ je o igralištu koje se nalazi pored stadiona Iza Vage, a radovi, između ostaloga, uključuju uklanjanje postojeće dotrajale umjetne trave, rješavanje oborinske odvodnje te postavljanje nove akrilne podloge.

- U konačnici, završetkom radova, dobit ćemo multifunkcionalno igralište za futsal, odbojku, mini rukomet i košarku. Igralište će biti otvorenoga tipa te će ga moći koristiti svi građani. Ukupna vrijednost radova je 148.034 eura s PDV-om, a sufinancirani su sredstvima Ministarstva turizma i sporta, Dubrovačko - neretvanske županije i Grada Metkovića. - navodi gradonačelnik Metkovića Dalibor Milan.

- Riječ je o još jednom projektu kojim želimo doprinijeti popularizaciji sporta te potaknuti građane, a posebno mlade na bavljenje sportom. U skladu s tim, nastavljamo i s projektima uređenja dječjih igrališta na području grada. Ove godine na redu su dječje igralište u donjoj Kladi, kod kuće Komazina, rekonstrukcija dječjeg igrališta na Unki te izgradnja potpuno novoga dječjega igrališta ispod Platana. - dodao je Milan.

jp